torsdag den 18. februar 2010

Gulerodsbrud på en vinterdag.


Disse gulerodsbrud er intet mindre end ALT FOR SKØNNE. Og så kan de laves (næsten) med en baby på den ene arm.

Dejen skal ikke æltes, så man behøver ikke ha' fingrene i det. Genialt.



30-35 stk


100 g gær.

½ L. lunkent vand.

130 g. margerine (smeltet)

1 tsk. salt.

50 g sukker.

1 æg.

1 kg. mel.

Opløs gæren i vandet. Tilsæt resten.


200 g. reven gulerod

100 g. solsikkekerner

2 æg


Tilsæt derefter gulerod, solsikker og de sidste to æg.

Rør det hele godt sammen (dejen skal IKKE æltes, den skal være lidt klæg)

Lad dejen hæve ½ time.


Tag to skeer og fordel dejen som små klatter på bagepladen.

Bollerne hæver en del i ovnen.

Bages ved 200 grader i 10/15 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...