lørdag den 1. maj 2010

Så blev det endelig...


FÆRDIGT.

Mit lille kaffebord.

I bedste patchworkstil har jeg dekoreret det med en masse firkantede lapper papir. Og jeg er topstolt over resultatet. Det er et rigtig lækkert lyspunkt i vores stue. Og ved siden af gyngestolen (som også er ammestol) skal jeg nok få rigelig tid til at sidde og glædes over det, med en baby på armen og en kop kaffe i hånden.

7 kommentarer:

 1. DET ER DA REN FORÅRSFRYD:::

  SvarSlet
 2. Aj hvor er det da mere end skønt!! Jeg er meget vild med det!! Har du "bare" klippet firkanterne og så brugt dekoupagelak eller trælim eller...?? (har nemlig en rædsel af et bord min mand har lavet i sløjd i tidernes morgen, som flytter ind hjemme fra svigerne når vi skal i rækkehus)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sommerlig og flot !!!
  Det er altid inspirerende at besøge din blog Rikke, jeg stjæler dine ideer med ame og ben ;o))

  SvarSlet
 4. Skønt bord.. Ja gyngestolen er heller ikke dårlig... Den er helt fantastisk..

  Forstår godt at du er glad for det lille arrangement.. der vil du få brugt mange timer, tror jeg..

  Lone

  SvarSlet
 5. Didde: jep, det er helt almindelig papir klippet ud i passende størelser. Limet på med decoupagelim, og derefter lakeret et utal af gange ( almindelig decoupagelak.) Så det er ret nemt at gå til :-) God fornøjelse med dit "rædselsbord".

  Lis: STJÆL alt det, du kan - det er jo dét, der er det sjove!! Glæder mig til at ses d. 13.

  Lone: Tro mig, der er allerede brugt mange timer: GyngGang GyngGang :-) Og så må man jo sidde "standsmæssigt" ikke??

  SvarSlet
 6. Sikke dog et lille fint bord du har fået dig der...mht lak, så er den bedste lak jeg bruger sådan noget giftigt skibslak som er på cellulosebasis...vandbaseret lak bliver desværre ikke særlig pænt og er heller ikke særlig holdbart! Det er i hvert fald hvad min lak-erfaring siger...

  SvarSlet
 7. Jeg har været rundt og lurer :o) og er faldet over denne skammel, hvor er den bare HELT FANTASTISK - ville ønske jeg havde tålmodighed til sådan et projekt, men ved at det vil gå i koks, er slet ikke til det der punkt og prikke, der gør at man kan få dt hele til at passe til sidst. Jeg vil i stedet gå ind og nyde din skammel en gang imellem ;o) For fantastisk det er den!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...