mandag den 30. august 2010

Sunday Chokolate Chip Cookies





















240 g. smør
1 tsk salt
180 ml sukker
180 ml rørsukker
2 æg
560 ml mel


1 tsk bagepulver
1 tsk kogende vand


220 g. hakkede hasselnødder
350 g. mørk chokolade, hakket.



Smør, sukker, rørsukker, salt piskes hvidt.
Æg tilsættes
Mel tilsættes
Bagepulver og vand blandes og tilsættes
Og til sidst puttes de hakkede nødder og chokoladen i. Det hele røres/æltes godt.
Stil på køl i et par timer.
Puttes på bageplade i store klatter. Trykkes lidt flade.


Bages 10-14 min v. 175 grader.


Portionen rækker til ca 15 MEGET store cookies (vi snakker store underkopper-størrelse). Plejer dog selv at lave dem som store småkager, da ungerne her i huset sagtens kan "nøjes". Og da de smager af mer´, er det fint med den størrelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...