tirsdag den 14. december 2010

Weekend i Ålborg

Nogle gange skal man hive stikket ud. Ta Manden i hånden. Luske Ludvigen hjem til mormor og morfar. Sætte sig i bilen....Og komme afsted.
Som sagt så gjort. den stod på overnatning på Store restrup Herregård få km fra Ålborg. Og sikke et syn, der mødte os, da vi trillede ind på gårdspladsen
Vel indkvarteret (og NEJ!! vi  er IKKE interesserede i at opgradere til himmelsengsværelse, selvom portieren virkelig forsøgte at overtale os....vi er bare ligesom ikke himmelsengtypen, vel) Næe. Stik os et stk ordinært værelse, hvor man kan smække fødderne op, knappe en god juleøl op og spille Rummikup på gulvet - det stemmer bare ikke helt overens med førnævnte himmelseng - vel?

Afsted til Ålborg og suge aftenjulestemning til os. Og det var smukt, og må jeg på det varmeste anbefale et besøg i deres fede kulturhus Nordkraft.! Hermed gjort. Og nu du er i Ålborg, må du ikke snyde dig selv for en inspirationsopladning af de helt store. Hos Lange Kunsthåndværk finder du den fedeste lille skulpturhave... DING DINGELING det var lækkerhed på højt plan. MUMSMUMS fik lyst til at kaste mig ud i at transmogriffe lækkerhederne om til nye Frk Hverdagprojekter aka klip-og-klisterideer.

Det sidste billede er bare lidt øjenguf fra den lækreste lille julebod på Nordkraft. Og for pokker det var billigt. Der var glitter og glimmer for alle pengene. Og et hovedspring ned i lækkerierne ville helt bestemt at fuldendt oplevelsen.

1 kommentar:

  1. dejlige billeder af et jule/krea slaraffenland...

    Det var da også en velfortjent opladning ..
    Kh.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...