onsdag den 10. august 2011

Jeg har altid drømt om

...en have som bugnede af blomster.
Så mange blomster, at jeg hver dag kunne gå ud og plukke mig overdådige buketter. Og tænk sig: Dét kan jeg nu. For første gang er det lykkedes mig at fremavle nogle velvillige ærteblomster - og jeg plukker, plukker og plukker! Og NYDER den skønne duft, der breder sig i stuen.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker ærteblomster, men har desværre aldrig rigtig haft held med dem i min have. Mine barndomsminder fra mormors have forbinder jeg altid med lange rækker af jordbær, ærter...altså de spiselige og så ærteblomster i hobetal.
  Skønne buketter - jeg ville elske sådan en på mit bord :)

  SvarSlet
 2. Sådan en have gad jeg også godt have :-)

  SvarSlet
 3. Wauw, sikke en smuk buket. Det må være skønt at kunne hente ind hver dag - måske jeg skulle prøve ærteblomster i kolonihaven næste år, så jeg også kan få fornøjelsen.

  Knus Line (kageslottet)

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Sender dig straks et stks overDÅDIG buket pr virtuel post ;-) der sender dig tilbage til barndomslandet :-)

  Bettina: Det erogså fantastisk når man endelig står og kan nyde ens arbejde og plukke de skønne buketter. Det burde være enhver forundt.

  Kære Line. Hvor er det dejligt, du har fundet vejen hertil. Og tro mig. Jeg tænker jævnligt på de himmelske sager du dealede på forårsmarkedet.
  Heaven...I'm in Heaven. Og tænk så, hvis man kunne kombinere cupcakes OG blomster...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...