lørdag den 22. oktober 2011

hjælp søges


Er der nogen derude, der kan anbefale en super god begynder sy-bog?  Basisbog med voksentøj til en nybegynder som mig.
Jeg har fundet en masse fede med børnetøj, men kunne godt bruge lidt startinspiration til tøj til mig selv. Og den må meget gerne ha lidt lækkerhedsfaktor, for jeg er bare ikke så god til de de med sort/hvid tegninger.
So Anyone!! Any Ideas??

4 kommentarer:

 1. Biblioteket har et stort udvalg i syblade. Burda mode er dem som jeg oftest har brugt . Godtnok en del år siden da symaskinen nærmest er groet fast inde i skabet.

  SvarSlet
 2. Jeg mener at der er lavet én af de der "politikens sybog" eller sådan derhen af... hvor der er taget hånd om flere basis sy teknikker osv.
  Det kan være at den ikke er helt så super-delicious som du efterlyser, men jeg mindes at den er god til at starte med det sy-mæssige.. :)
  Ellers som Kirsten skriver.. gå på rov-jagt på det lokale bibliotek :)

  SvarSlet
 3. Jeg tror faktisk ikke der findes meget af den slags... jo, altså som sagt, er der mange grundbøger, men enten får du en lækker bog med få enkle opskrifter eller en mere teoretisk bog med mange forklaringer... Der er en der hedder SOS... den er lækker, men... Jeg vil anbefale biblioteket... eller ja, Burda, som de også har på biblioteket... Ellers vil jeg også gerne stille min egen ekspertise til rådighed...

  Held og lykke

  SvarSlet
 4. Jeg syer meget til mig selv efter Ottobre woman bladene. Modellerne er gode og størrelserne passer fint. Bladene kan lånes på biblioteket.

  Kh Mette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...