fredag den 17. februar 2012

God ved MIG

"uhh hvor jeg dog trænger til, at være god ved mig selv", tænkte jeg den anden dag. Trængte til farver og glæde og SHOPPING. ja grin du bare. Shopping er da en herlig ting. Og se lige disse skønherligheder jeg fik med hjem: Lidt til pynt, lidt til krea og lidt til kaffen :-)


8 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting. Og shopping er genial terapi. Man bliver så glad når man får fingre i noget godt. Fuld forståelse og bestemt ingen grin herfra.

  SvarSlet
 2. Jeg griner heller ikke, for jeg forstår dig :-)

  SvarSlet
 3. fine ting :D Jeg aner en svaghed for pink!

  SvarSlet
 4. Shopping i begrænset omfang er godt, når man vil forkæle sig selv. Har også været på shopping i dag.
  Fine ting du har indkøbt, er vild med hønsekoppen.

  Ha`en dejlig aften

  SvarSlet
 5. Og lige om lidt kan du se mine motiver på ting fra RICE...for jeg er igang med at opstarte samarbejde med dem....derfor har de sendt mig en hel kasse vidunderligt papir incl. Hønsepapiret...så jeg leger ud over det hele når jeg ellers kan få armene ned...håber din forkælelse hjalp kære Rikke. Kh Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅÅRRHH WOUW Iben. Hvor er du sej! Alt alt for sej. Og selvom misundelse er en grim ting, må jeg dog alligevel sige: bare det var mig.

   Håber alt det bedste for det nye samarbejde - jeg hepper på dig. Anytime!!
   Godt gået!!

   Slet
 6. Nåhhh tusind tak for de søde ord..ja det er vildt..og som du ved hepper jeg også altid på dig...og tak for at fortælle om atc kortene...DET skal jeg prøve ...når jeg er færdig med de 14 collager jeg leger med..ud over det hele...til det nye samarbejde.
  Kærligste hilsner

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...