søndag den 17. juni 2012

London tips

På fredag...FREDAG!!! Rejser jeg med en kær veninde til London. På tøsetur med lækkerhed.
Og hold nu op hvor jeg glæder mig!!

(To billeder fra Atelieret i ugen der gik.)


Så nu er spørgsmålet bare...:
What to see? What to do?
Så hvis I kære bloggere har nogle gode tips til, hvad jeg bare MÅ opleve - og selvfølgelig meget gerne i krea-kunstens verden, så hit med de gode tips og ideer.

7 kommentarer:

 1. Arhh mand hvor er jeg misundeligt. Jeg vil så gerne tilbage til London. Hvos du har brug for inspiration til steder, der er værd at se, kan du se mine billeder og indlæg fra sidste år her:
  http://bettinaholst.blogspot.dk/search/label/London

  SvarSlet
 2. Jeg ville helt klart besøge Tate Gallery og New Tate Gallery. Her er kunst og malerier i alle afskygninger. Rigtig god tur :0)

  SvarSlet
 3. Jeg har aldrig været i London - men måtte bare sige:

  Hvor er din blog bare GLAD, det er vist det rette ord. Fandt den først lige i går, så tak, du/den gør mig glad.

  Håber du får ikke mindre end en fantastisk tur til London og en skøn sommerferie.

  SvarSlet
 4. Ja jeg kan jo bedst lide det kunst man møder på gaden ;)
  Rigtig god tur Rikke
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ååhh hvor er du heldig!!! Lige et par tips fra mig, du måske kan bruge.... Drop Portobello markedet som er totalt turistet og vælg i stedet det overdækkede Spitalfield i Øst London med masser af små kunsthåndværker-boder og masser af "kreative typer" i området.(tjek åbningstider - de er lidt sære!!) Når du er derude kan Brick Lane bestemt anbefales - masser af skønne retro butikker og indere! Herude skulle White Cube gallery også ligge - har ikke været der men det skulle være fedt! Tate Modern er bestemt et must og turen fra Southwalk (med Borough madmarkedet!) langs floden til Tate er dejlig kreativ og hyggelig! Her omkring ligger også Oxo Tower med kunsthåndværkere i små butikker (gå dog ikke kun efter det!)...Shopping er hyggeligt på Kings Road (undergrund Sloane Square) - her ligger også Saatchi galleriet og for enden af gaden den lækkert indrettede butik Blue Bird...(tjek deres bogafdeling - de har masser af inspirerende kunst og designbøger!!) - det har Taschen "inde bag" Saatchi i øvrigt også)- har du tålmodighed kommer Conrad shoppen vist også laaaangt nede ad gaden - på halvvejen Habitat og Tricia Guild...Og så fik jeg et råd om de lækre pizzaer i den skønt indrettede og afslappede café i Hyde Park - The Serpentine bar and kitchen. Og DET råd skal bestemt videregives!!! Fantastisk hyggeligt sted i rolige omgivelser... Sikken en stil - håber den kan bruges til noget... Rigtig god tur!!!

  SvarSlet
 6. Ih hvor lyder det skønt med en rejse til London. Der er bare SÅ meget at se :) Jeg vil anbefale dig at kigge på denne hjemmeside for at finde inspiration, den plejer jeg selv at bruge :)

  http://london.dk/

  Rigtig god tur!

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Rikke. Vil bare ønske dig en kanon tur. Vi har også planer om at tage til London - måske til jul.
  Så kan vi få gode fif fra dig.
  Knuz Faster

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...