søndag den 12. august 2012

Tror jeg lister.


Kl er 07.10 søndag morgen og jeg tror jeg lister over i atelieret og stjæler mig en halv times helse for sjælen med morgenradio, kaffe og udsigt over marken og krearodet.Og NEEJ,, sådan ser atelieret ikke ud til daglig...her er der dækket fint op til gæstgiveri. Men rummet er det samme - ahhhh!

6 kommentarer:

 1. Åhh det lyder da dejligt. Det er bare et skønt atelier du har. Jeg har sendt dig en sms den anden dag.

  SvarSlet
 2. God morgen !! Smukt ser det ud...Det er den rene nydelse for sjælen, at have et sted som det. Gad godt, at være gæst så skønt et sted !!! Tror også jeg lister over i mit atelier om lidt !! Skal lige lave en kande the...

  SvarSlet
 3. nøj hvor ser det hyggeligt ud!!! Ha en dejlig dag :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Jeg er vildt misundelig! Det ser bare så skønt ud med alt det lys som kommer ind. Og altså, at have sit helt eget helle, hvor det er mor som bestemmer....
  Hav en dejlig dejlig morgen!

  SvarSlet
 5. Åh Rikke - hvilket dejligt lyst og venligt rum du har. Og med den fredeligste udsigt til kreative tanker. Hvor er du heldig.

  SvarSlet
 6. Ved nærmere eftertanke. Må være det perfekte rum til at dække op med oldemors broderede dug og ditto servietter (lavet til farmor og farfars sølvbryllup)- som du talte om, du godt kunne tænke dig at gøre. Jeg kan lige se det for mig.
  Sommerhilsen fra Faster

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...