tirsdag den 18. december 2012

måsen i sædet!

 
 
Selvom man er tøjret til sofaen, med den ene hånd på sønnikes pande og den anden klar med spanden, så kan man godt gøre sig det lidt behageligt og hyggeligt. Fine julestjerner flettes.
Utroligt så meget juledims man kan producere, når man sådan er tvunget til at smække måsen i sædet - er sågar kommet til den konklusion, at det vist er en meget sund diciplin her op til jul, -altså den med måsen i sædet, IKKE den syge dreng! Yark der er aldrig rart at have slatne unger :-(
 
 
 

 

7 kommentarer:

 1. Smukke. God bedring.....

  SvarSlet
 2. Fine... Hvad er de flettet af?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Almindelige stjernestrimler. Var så heldig at blive begavet af en veninde -mener hun sagde, de var købt i en boghandel :-)

   Slet
 3. nåee, er han stadig ikke på toppen, den lille fyr...

  Gi ham en krammer fra mig.
  Kh. Mutti

  SvarSlet
 4. Nej, syge børn, dét er ikke sjovt:(
  Håber han snart bliver frisk igen.
  Men at tvinges til at sidde stille og blive dér..Det tror jeg er sundt :)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor træls - så var det ikke "bare" en hurtig omgang opkast. Vil bare sige 1000 tak for jeres besøg, jeg blev så glad over, at du orkede at køre den lange tur for et fødselsdagsbesøg - det var bare en rigtig hyggelig dag.
  Hvis du ikke har fået et lille brev fra mig, skulle det være lige på trapperne, måske der er noget i brevet der kan kvikke den lille mand lidt op. Rigtig god bedring med ham - og husk nu, at det er FORBUDT for jer andre at blive syge her til jul. Kram fra Faster.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...