mandag den 11. november 2013

Det skal jo ud et sted....

Mit kaosklippekunst...

Et absolut kaotisk klippeklisterprojekt. Men jeg tror stadig på, at det nok skal blive godt...engang. Det skal nok samle sig. Men indtil videre må det gerne sejle, for det er intet mindre end SKØNT, at have et sted hvor der er plads til det hele.

4 kommentarer:

 1. Linedanserinden er sat ud i mørket,
  men den " indre fasan" står solidt plantet på sin kolos.

  Alt tyder på, at du nok skal finde din vej ud af,

  KAOS .

  Kærlige tanker til dig.

  SvarSlet
 2. Hej Rikke
  Jeg skriver lige til dig her og håber så at du ser min besked. Jeg læste dit indlæg om projektet art journal som skal på rejse hos forskellige kunstnere, og blev virkelig nysgerrig efter at læse mere om projektet. Hvem er med, og hvor kan man læse om det? Mange hilsener Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din interesse. Kunstprojektet blev startet af nogle Artjournalister for et par år siden. Bøgerne var på rejse i et år. 12 kunstnere, som hver især startede en bog og sendte dem videre. Hver måned modtog man så en ny bog, som skulle "dekoreres" og sendes videre til den næste på listen. dermed endte vi med 12 bøger med hver tolv indslag.
   Ved ikke om de startede et nyt projekt. Men det står dig frit for, selv at forsøge at samle 11 andre kunstnere og gøre ideen efter. Det var bestemt en oplevelse at få sin bog tilbage efter et år.
   hvis du er interesseret i nogle mailadresser på dem, der deltog er du velkommen til at skrive en mail til mig, så skal jeg gerne formidle kontakten.
   håber du kan bruge mit svar til noget :-)

   Rikke

   Slet
 3. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...